Omarm de schoonheid
van een verleden

Wij verkopen verhalen

In tijden van massaproductie en bandwerk, is Atelier Troef gespecialiseerd  in het zoeken naar ambachtelijke kunst & vintage design. Wat maakt een voorwerp nu een troef voor het interieur? Dat is het authentieke, originele uit een vervlogen tijd. Met een eigen verhaal of geschiedenis. Eerlijk en sober van vorm met een natuurlijke patine die zeker combineerbaar is met een modern of hedendaags interieur.

Wie is atelier troef?

Atelier Troef bv is eind 2020 opgericht door Interieurdesigner/Architect-assistent Steve Rosseel en Annelies Van Bruaene. Als kunstliefhebber en verzamelaar van vintage & antiek is het altijd al een droom geweest om er professioneel iets mee te doen. Daarom heb ik een aanvullend specifieke opleiding als antiquair gevolgd, zodat ik een beter expertise en schatting kan maken. Onze missie is om antiek en vintage te herwaarderen, en te bijwijzen dat het in harmonie kan thuis horen in een hedendaags Interieur.

Wij Kopen

Om onze collectie aan te vullen zijn we altijd op zoek naar speciale voorwerpen. Zowel bij professionele handelaars, veilingen als bij particulieren thuis. 

Restaureren

Alles wordt dus eerst grondig gereinigd en zeer intensief en professioneel behandeld. Zo ben je ineens als klant ook 100% verzekerd van topkwaliteit, en hoef je je geen zorgen te maken. Soms gaan we een stap verder en is een herstelling of restauratie noodzakelijk Deze herstellingen gebeuren steeds met de grootste zorg en professionele aanpak. Hierbij word de originele staat en authenticiteit zo goed mogelijk bewaard.

 

Verkopen

Alle voorwerpen worden gefotografeerd en op de website gezet. De meeste voorwerpen zijn ook te bezichtigen in onze toonzaal. Tijdens de openingsuren of vrijblijvend op afspraak

Steeds opzoek naar een goed verhaal

Om onze collectie aan te vullen zijn we altijd op zoek naar speciale voorwerpen. Bent u aan het opruimen of heeft u een bepaald erfstuk waarvan je graag de waarde zou willen weten aarzel niet om ons te contacteren. We komen eventueel ook aan huis om beter advies te kunnen geven.